Onze kwaliteiten

 
 
  • Altijd goede service
  • Georganiseerde uitstraling
  • Duidelijk en professioneel
  • Vakbekwaam personeel

Diensten

 
 
Bij AmstelRent bent u niet beperkt tot het huren van materieel. Amstelrent kan voor u nog veel meer betekenen! Zo is het mogelijk om materieel te laten bezorgen, aansluiten en inregelen. Personeel voor op lokatie is ook geen probleem bij ons! hierbij kunt u denken aan barpersoneel, beveiliging en nog veel meer!

Het is zo dat ons aanbod qua diensten sterk fluctueert en volledig afhankelijk is van de klant. Onze diensten worden voor u op maat geleverd. Heeft u een pool tafel nodig? Wij regelen alles voor u! Een rodeo stier, springkussen of een mobiele bar? AmstelRent en haar partners gaan voor u aan het werk om alles in orde te maken.

Ondanks dat wij voor transparantie staan, is het voor maatwerk als diensten niet mogelijk om op voorhand producten met prijsindicatie op de website te plaatsen. Als u ons op belt of een e-mail stuurt, reageren wij binnen 24 uur met een prijsindicatie op maat.

 

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X