afbeelding lage prijs

 

Lage prijzen

Bij AmstelRent betaalt u nooit teveel. Onze verhuurprijzen zitten namelijk ver onder de marktprijzen die andere verhuurbedrijven aanhouden. Wij zijn van mening dat iedereen een feest of evenement moet kunnen geven, daarom is ons prijssegment laag waardoor u ook voor kleinere evenementen bij AmstelRent aan het juiste adres bent.

snelheid

 

Snelle levering

Begeeft uw apparatuur het de dag voor uw evenement? Of is uw DJ ziek? AmstelRent kunt u altijd bereiken, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Door ons grote assortiment zijn we vrijwel altijd in staat om de dag voor uw evenement een overeenkomst met u te sluiten.

 

bellen

Altijd bereikbaar

Omdat wij een expertstatus aannemen als het gaat om verhuur, kunt u ons altijd bereiken. Uw mails worden binnen een halfuur beantwoord en onze medewerkers zitten altijd klaar om de telefoon aan te nemen als u een vraag heeft over een reservering of uw apparatuur. Dat is pas service.

Image desciption
 

AmstelRent voor uw feest

 

Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Geen punt!

 

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze verhuurexperts helpen u graag verder met het vinden naar de juiste apparatuur of DJ, Heeft u specifieke wensen? Of staat uw product er niet tussen?

 
Stuur ons een bericht

Wat klanten zeggen

 

  • AmstelRent heeft voor ons studentenfeest een geluidsinstallatie geleverd in Utrecht, we hadden er nogal haast bij, maar dit was geen probleem voor de heren. Geluidskwaliteit is ongekend goed voor die prijs! 
    - Wouter Kamminga
  • Voor onze kerstmarkt heeft AmstelRent de achtergrondmuziek verzorgd. Echter hadden we per ongeluk aan een verkeerde knop gezeten. Binnen een halfuur stond er iemand die het meteen opgelost heeft, dat is service! 
    - Ellen Broekhuizen, Ici-El

 

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X